Σάββατο, Δεκεμβρίου 09, 2006

BOXES FOR ATHENS GENERAL INDEX 08/12/2006

Με την βοήθεια απο τη μελέτη της εγκυκλοπαίδειας των σχημάτων και με προσωπική εμπειρία μέσω της σκεπτικιστικής σκιαγράφησης των συμβάντων πάνω σε ένα διάγραμμα , χαράκτηκαν τα boxes που αφορούν την κίνηση του ΓΔ στο τελευταίο διάστημα.

Είναι μια τεχνική που ονομάζεται events behavioral η behavioral finance.

Η προσπάθεια δηλαδή έγκειται στο να απομονωθούν πάνω στο διάγραμμα τα γεγονότα μέσω των οποίων έχουν διαμορφωθεί οι επενδυτικές συμπεριφορές η το αντίθετο.

Δηλαδή είναι και περίοδοι που οι behavioral finances επεμβαίνουν και διαμορφώνουν τα διαγράμματα και μέσω αυτών και τις κινήσεις των βραχέων διαστημάτων των δεικτών και αξιών.

Επι παραδείγματι τα boxes του ΓΔ στο τελευταίο διάστημα καταδεικνύουν μια αντιπαλότητα , που λαμβάνει χώρα μεταξύ μερικών δυνατών πωλητών και μιας απούσας κατά δυνητικό τρόπο μάζας.

Στο blue box το μικρό παρατηρείται η πρώτη συγκέντρωση μιας ομάδας αγοράστών και το κερί με το βελάκι είναι η απόφαση για περαιτέρω εισροή χρήματος.

Στην κορυφή 4344 ανακρούει το χρήμα πρύμνα.

Και επανέρχεται στη δυνατή περιοχή του μικρού blue box μέσω κάποιων πωλητών , οι οποίοι τεστάρησαν τις δυνάμεις των αγοραστών αυτής της περιοχής.

Δεν τα κατάφεραν να ωθήσουν τις τιμές και κάτω απο την περιοχή αυτή του blue box και χαλάρωσαν αυτή τη φορά αυτοί.

Αυτή η αμηχανία και η έλλειψη ωστικής δύναμης εκατέρωθεν δημιούργησε και τα boxes μέσα στα οποία αναμένεται να κινηθεί ο Δείκτης στο επόμενο διάστημα έως ότου αποσαφηνιστεί η τάση του και η κατεύθυνσή του.

Στο παρακάτω διάγραμμα με απλές απεικονίσεις διαφαίνονται τα όσα τεκταίνονται μεταξύ των αντίρροπων δυνάμεων στην αγορά και μέσα σε ποιές περιοχές.

BOXES CHART
http://img146.imageshack.us/img146/5894/untitledae6.png

Δεν υπάρχουν σχόλια: