Τετάρτη, Μαΐου 09, 2007

Ftse-20 Σχόλιο

Σημερινό ενδοσυνεδριακό σχόλιο λίγο πιό κάτω.
Λοιπόν ο εικοσάρης ανέκρουσε πρύμνα πρίν απο το απόλυτο MoB 2580 στο 2567.Ικανοποιώντας την εκτίμηση απο το πρόηγούμενο σχόλιο ότι και εκεί να πάει θα έχει αφήσει πίσω ..εκκρεμότητες...Αυτές τις εκκρεμότητες έχει βάλει τώρα στο σχέδιο να εκπληρώσει...Είναι η πρώτη του 2508/2510 , που έχω θέσει απο καιρό.Και ας είναι αυτή τη στιγμή στο στήριγμα των 2530.Αναλογικά το ΣΜΕ πρέπει να ανεβάσει το discount και να σπάσει για λίγο το μπετόν του 2470 μέχρι το 2460/64...Να δούμε..Καλή συνέχεια..Dimigon
================================================

Πέτυχε τελικά και αυτή η εκτίμηση και ήρθε το ΣΜΕ να σπάσει το μπετόν και να έρθει στην λήξη στο 2465.
Ο δείκτης μας της μεγάλης κυρίως κεφ/σης ,καθώς η μικρή δείχνει αυτόνομη ,έχει χαράξει τον δρόμο του διορθωτικού του κύμματος όπως τον επισήμανα μετά το doji της 26-04-07 και την επιβεβαίωση της επομένης 27-04-2007.
Απο τότε παρακολουθούμε την διόρθωση και τις αντιδράσεις της πάντα με το μυαλό στο ότι η διόρθωση συνεχίζεται.
Για να μην περιμένουμε την μπάρα αντιστροφής , η οποία στα σίγουρα θα μας δώσει την αντιστροφή μηχανευόμαστε μέσω της κυμματικής ανάλυσης πιθανούς και μόνο στόχους , όπως αυτοί οι δυό που έχουνε κατά καιρούς αναφερθεί και πλοταριστεί σε διάφορα διαγράμματα εδώ μέσα των 2508 και 2475/80.
Μόλις δούμε κάτι τίς απο αυτά τα σημεία , θα πονηρευόμαστε και θα ξέρουμε τι συμβαίνει και κυρίως ποιό σημείο θα έχουμε αφήσει πίσω για MoB.
Η μέτρηση πάντως έτσι όπως εξελίσσεται δείχνει αυτά τα δυό σημεία και μάλιστα παρά το σημερινό γύρισμα των ξένων , σαν πιό πιθανό το κάτω απο το 2490 εκεί στο 2475/80.
Σε αυτή την περίπτωση και το ΣΜΕ δεν θα κρατήσει το 2462/64 και θα κατευθυνθεί προς το 2435/40.
Έχουμε και τον μπούσουλα της Εθνικής στα 39.50 αφού δεν έσπασε πάνω το 41.64 και τον Οτε να δούμε απο τα 21.50 τι θα κάνει.
Στα μικρά χαρτιά παρατηρείται μια '' απεξάρτηση '' και δείχνει πως έχουνη ακόμα την σκυτάλλη και ο αντιπροσωπευτικός τους δείκτης ο μικρός 80άρης είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Εκεί μερικά είναι σε τέταρτο διορθωτικό κύμα ( το καλύτερο δηλαδή) και άλλα σε πέμπτο διορθωτικό και άλλα σε εκκίνηση.
Τα πιό πολλά δηλαδή λίγο-πολύ σε... ενδιαφέρουσα κατάσταση με χαρακτηριστικά παραδείγματα τον όμιλο NEOCHI η τον ΧΑΤΖΚ η ΕΛΓΕΚ και άλλα πολλά...
Καλό πρωϊνό και καλές επιλογές με σύνεση προσοχή και με κανόνες .
Dimigon

υ.γ:
Θεωρώ οτι δεν χρειάζεται και άλλο διάγραμμα σε αυτό το σχόλιο γιατί είναι αρκετά τα δημοσιευμένα πάνω στο ίδιο σκεπτικό.
Αύριο με το καλό και αν χρειαστεί και ενδοσυνεδριακά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: